Sarı bir Peruk taktı saçına.Üstüne indirimden aldığı elbisesini giydi. Eline portföy, ve bir küçük çanta aldı,ayağına da topuklu bir pabuç geçirdi. Makyajı özenli idi,ama abartısızdı. Peruk rahatsız etmekle birlikte oldukça değiştirmişti Onu. Kahverengi saten bir elbiseydi. Sezonda yüksek rakama satılmıştı. Oldukça şıktı. Bu haliyle bir akşam yemeğine yada yemekli bç bir toplantıya gidiyor gibiydi. İç çamaşırlarını siyah renk tercih etmişti. Hazırdı. O'na alıp da giyemediği iç çamaşırları değildi bunlar. Bunlar onlar kadar tarz değildi doğrusu. 
En son rujunu sürdü. Koyu bordo idi rengi. 
Üstüne ceketini aldı. Merdivenlerden yavaş yavaş indi.Topukluya alışkın olmadığı anlaşılıyordu. 38 ,40 yaşlarında idi..Hoş ve dikkat çekici bir kadındı. 
İnmeden çağırdığı taksi gelmiş, kapının önündeki yerini almıştı. Adam sakin olmakla birlikte, işim bitse de yeni bir müşteri bulsam der gibiydi. 
Kadın çaktırmadan evlerin pencerelerine göz gezdirerek taksiye bindi. Gideceği adresi taksiciye söyledi. Yola koyuldular. 
Adam hafif bir müzik açtı. Şehirden biraz uzak bir yere gideceklerdi. Taksici yol boyunca hiç konuşmadı.Sam konu açmadı.Gideceği yeri ve bu geceye nasıl geldiğini düşündü, arabanın camından dışarı bakarken. Sonra insanlara baktı.Herkeste bir yerlere yetişme telaşı vardı.Acaba açar mı,çocukları var mı,okulda okumuşlar mı,akşam sevişecekler mi gibi bir sürü soru geçti beyninden. Bu arada zamanda geçmiş gidecekleri yere yaklaşmışlardı. Adam_,Az kaldı dedi.Sam başıyla onayladı. Peruğu düzeltti. Senelerdir işi yoktu. Arada ailesi destek olurdu. Ama bu durum artık zoruna gidiyordu. Eğitimliydi. Ama iş bulamıyordu. 
Vardılar. 
Geldik dedi taksici 
Ne kadar diye sordu Sam.Duyduğu rakamı taksiciye verdi ve taksiden indi. 
Hızlı adımlarla yürümeye başladı. Burası müstakil şık bir evdi .Kapının önünde durdu. Zili çaldı. 
Kapıyı bir adam açtı. Sam i içeriye aldı. Salona götürdü. Sam adamın onunla konuşan adam olduğunu sesinden anladı. Beyefendi birazdan burada olu.Bunu söylerken eliyle Sam a kanepeyi işaret etti.Sam otururken sordu.-Birşey içer misiniz? Sam çay lütfen dedi. Hemen getiriyorum diyen adam dışarı çıktığında Sam etrafı incelemeye başladı. Oldukça iyi dekore edilmişti. Zevkli ve sıradışı tasarımlar vardı .Bu arada adam elinde çay tepsisiyle içeriye girdi. Çayın yanında küçük kukilerden de getirmişti. Beyefendi birazdan burada olacak dedi ve çıktı. 
Sam çayını içmeye başladı. Bu nezaket onu şaşırtmıştı. Çayından ikinci yudumunu aldığında kapıda bir adam belirdi. 1.90 boyunda, 90 kilo ağırlığındaki bu adamın kendinden emin bir gülümsemesi ve bit karizması vardı. 
-Hoşgeldiniz 
Sam ayağa kalkma ile kalkmama arasında iken, adam lütfen diyerek Sam in kalmasına izin vermedi. 
-Kolay buldunuz mu ?
-Evet oldukça kolaydı. 
-Açmısınız 
-Hayır teşekkür ederim 
Sam bu konuşmanın nereye gideceğini merak ediyor ve merakını belli etmemeye çalışıyordu. 
Bir süredir escortluk yapıyordu. İş bulamamıştı. Açtı. Kirasını ödemesi, faturalarını aksatmaması gerekiyordu. Bazen yemeklerde iş adamlarına eşlik ediyor, milyon dolarlık ihaleleri almalarını sağlıyordu. Bazen de bir davette birine eşlik ediyordu. Cinsel birleşmeye girmiyor, bazen sapkınca istekleri yerine getiriyordu. 
İki gün önce adamın yardımcısı kendisine ulaşmış, saati, yeri,ve günü bildirmiş, alacağı ücreti de açıklamıştı. Sam karşılığında ne yapacağını sorduğunda cevap vermemişti.İşte buradaydı. 
Adam Sam i izliyordu, yüzünde bir gülümseme ile. Kalktı bir plak koydu. -Benimle Dans eder misin? 
Sam elini uzattı. Dansetmeye başladılar. Adam oldukça beyefendi bir tavır içinde idi.
Merak ediyorsunuz değil mi dedi. Buraya neden çağırıldığınızı ve o ücretin karşılığının ne olacağını  
Sam cevap vermedi. 
Adam Sam i oturttu. Kendine bir viski koymak için içki dolabına yöneldi. Bu sırada Sam adamın üstündeki gömlek ve pantalona bakıyordu. Stili muazzamdı. 
Peki dedi adam.Peki. Başlıyorum 
Bu gece sizden isteklerim olacak. Benimle iç dünyanızı paylaşacaksınız. Ben de aynısını yapacağım. Sonra sizi soymama ve seyretmeme izin vereceksiniz. 
Sam başını salladı. Adam anlattı. Sam dinledi. Sonra sıra Sam e geldi.O anlattı diğeri dinledi. Birkaç saat sonra gülmeye başladılar. Adam kalktı. Sam i elinden tuttum. Sam bu teklife uydu. Birlikte yatak odasına gittiler. Adam önce gömleğini çıkardı. Sam in arkasına geçti. Elbisesinin fermuarını yavaşça açtı. Sam i yatağa yatırdı. Parmaklarını Sam'in vücudunda gezdirmeye başladı. Sam heyecanlandığını hissetti. Bu his O'nu şaşırttı. 
Adam biraz masaj yaparak gibi, biraz da ufak dokunuşlarla hafif sert hareketleri ritmik biçimde tekrar ediyordu. 
Sam 'i yüzüstü döndürdü. Aynı hareketleri sırtında, boynunda, belinde, kuyruk sokumunda yapmaya başladı. Eli yavaşça bacak içine indi. Sam etkilenmişti. Adam ne yaptığını çok iyi biliyordu. Kontrol kendşsindeydi. Hafif bir şaplak attı Sam e.Acıdı mı diye sordu. Hayır dedi Sam..
Bacaklarından atak parmaklarına kadar indi.Ve sonra Sam 'i sırtüstü çevirdi. Hadi uyuyalım. İyi geceler. 
Sam öylece kalakaldı. Peki dedi. Adamla göz göze geldiler. Sam adamın kendisini öpmesini istedi. Adam konuşmaya başladı. -Sizi internet üzerinden takip ediyorum bir süredir. Aşık oldum. Gülüşünüze, enerjinize, bilginize. .Ben de sizi buraya çağırdım. 
Sam Gülümsedi. Cevap veremedi.Adam Sam e doğru eğildi. Onu öptü. Sam karşılık verdi. Sevmeye başladılar birbirlerini. Tutkulu, şehvetli ve ateşli bir sevişmeydi bu.Sevildiğni hissetmişti Sam..
Adam kontrollü ve Sam e öncelik vererek hareket ediyordu. O an geldiğinde Sam...Durdu. Daha önce bunu yapmamıştı. Adam Sam'in saçını okşadı. Gözlerini, gözlerinden ayırmadan önce yavaş, sonra net ve aralıklı hareketlerle, esler vererek Sam'in dünyasına yolculuğa başladı. Sam mutluydu. Heyecanlı ve sakindi.
Teslim olmuştu. 
Teslim alınmıştı. 
Bu ne yaptığını bilen adam onu teslim almayı başarmıştı. 
Uyudular. Sabah gözünü açtığında, yatağa gelen bir çiçek ve Kahvaltı tepsisi bekliyordu  Sam'i.Ve kahve. 
Kahvaltıdan sonra giyiydiler. Adam taksiyle Sam i evine bıraktı. İnerken taksiden Sam e 
-Kendine iyi bak demeyeceğim. Birbirimize iyi bakalım mı?diye sordu. 
Sam'in yanağından bir damla gözyaşı aktı. Hafifçe başını salladı. 
Adam Sam'i alnından öptü. Görüşmek üzere ayrıldılar. 
Hayatta sürprizin ne zaman geleceği belli olmaz  diye düşünerek el salladı Sam...


Comments

Popular posts from this blog

Yara