Bazen biz yakarız birini; bazen biri yakar bizi. Aşktan ,arzudan çırpınır dururuz sabahlara kadar. O yatak, o yastıklar sırdaşımız olur. Böğüre böğüre ağlar, duyulmasın sesimiz diye,bazen mendilleri, bazen de havluları tıkıştırırız ağzımıza. Ciğerimiz sökülür adeta. Nefes alamaz olur, boğulup öleceğimizi zannederiz çok defa. Yatsak olmaz, kalkacak takat yoktur. Sıkışır kalırız öylece. Yanımıza bakarız boştur. Omuzuna başımızı koyarız kadınsak hayalimizde. Bacaklarının arasına yatar karnına başımızı koyarız, erkeksek. Bazen aramızda bir üçüncü yatar. Bir kız yada erkektir bu .Onun küçük parmakları ellerimizde, uyandırmadan öpüşürüz bazen. Sevgi dolu dokunuşlarla okşarız geceler boyu onun saçlarını, o yokken. Panik atak olur bazen. Bazen tansiyon yükselir. Bazılarımız ağır tedaviler görürüz. 
Sonuç değişmez. O yoktur! 
Dokunamadan 4 sene benim gibi sevmeyi başaranlar. Onlar gerçek sevenlerdir işte.Sırf mutlu olsun diye, başka bir ülke ve insana gönderebilmek. Erdem midir? Bilmiyorum. Ama sevmek ve iyi insan olmakta kalmaktır. Onu biliyorum. 
Bize aşık olanlar bize kızsın istemiyorken, biz de aşık olduklarımıza kızmayalım. Bırakalım. Özgürleşelim.Yalan olmadan ama...
Şu daha iyi geliyor bana. Seni sevmiyorum demek. Sanki daha gerçekçi ve dürüstçe. ..
Nasıl olursa olsun. Sevmek dünyanın en güzel hediyesi. Karşılıklı olup yüzyıllar sürmesi tercih edilen bir durum olmakla birlikte, aksi de kalbin çarpması, yaşama tutunmak anlamında kıymetli.
Tüm aşık olan, olacak olan,seven ve sevilenlere sevgimle. 
Sevgim üstünüze olsun 

Comments

Popular posts from this blog

Yara