Yıkılarak girdi apartmana. Görevliye "Merhaba Kirk dedi.Çok içmişim. Kusmayacağım ama lobiye söz."Görevli "İyi akşamlar Mrs.Rose...Nasılsınız? Size asansöre kadar eşlik edeyim. ""İyiyim. .Farketmeden sarhoş olmuşum. Sanırım,sarhoş olmak istedim. :)"Yürümeye başlamışlardı. Asansörün kapısında vedalaştılar. 
Katherine, 40 yaşlarında, uzun boylu, ince yapılı, sarı uzun saçları olan bir kadındı. Üzerinde uzun gri bir manto,boynunda mor renkli bir atkı vardı. İçindeki diz altı, gri renkli elbise mantonun açık düğmelerinden görünüyordu. 
Beşinci kata geldi ve asansörün kapısını açtı. 525 numaralı dairenin önünde durdu. Çantasının içinde anahtarını hiç zorlanmadan buldu. Kapıyı açtı.Mantoyu özenle dolaba astı. Çantasını masanın üzerine koydu. Ayakkabılarını çıkardı. Ve onları da girişteki dolaba yerleştirdi.Bunları yaparken hareketleri çok dengeli olmamakla birlikte, özenli ve zarifti. 
Mutfağa geçti, kendine kahve demledi. Yanına birkaç cookie koydu bir tabağa. Kahve ve tabaklar beraber çalışma masasına yöneldi. Oturdu. Bilgisayarın düğmesine dokundu.Kahvesinden bir yudum aldı ve yazmaya başladı. 
__İlk görüşte aşk mıydı bilmiyorum. Ama son aşk olduğu kesin. 6 sene önce idi.Bir şarkıcı idi O.Konser sonrasında bekledim. Gördüğümde ne sıcak insan demiştim. İçinize birşey akar ya..Öyle işte. Sonra ayrılırken, sen kimsin der gibi baktı bana. Ben de kalabalıklar içinde, içinde yalnız bir adam diye düşünmüştüm. 
Hiç durmadan adamı,aşkını, olanları, aşkın ve sevginin nasıl olması gerektiğini yazıyordu. 
Çok sevmişti.Şüphesiz. Adam da ona aşık olmuştu. Muazzam bir birliktelikti onlarınki. Bu durum adamın bir başka kadınla onu aldatmasıyla son bulmuştu. 
Hiç durmadan yazdı. Oyun yada film olmasını istiyordu bu aşkın. 
Kahve biraz ayılmasına neden olmuştu ama hala sarhoştu. 
Bu  arada hikaye bitmiş.,sabah olmuştu. Kalktı, soyundu ve duşa girdi. Çıktı ve küçük bir tshırt giydi üstüne, iç çamaşırını da altına geçirdi, yatağa yöneldi. 
Uykuya daldı. Adamı ve onun gözüne bakarak yalan  söyleyişini  gördü rüyasında. 
Bir süre sonra bir kol hissetti üstünde. Biri sıkıca satılmıştı arkasından. Başını ensesine yerleştiren bu adamın iş seyahatindeki gazeteci kocası olduğunu hatırladı. Elini tuttu, göğsüne çekti. Yeniden uykuya daldı. 
Tercihler. ..Hayatlarımıza şekil verenler. .
Sevgim üstünüze olsun 

Comments

Unknown said…
Bazen susar izlersin kaderini ben onlardan im

Popular posts from this blog

Yara