Adeta koşuyordu .İnce yapılı, atletik yapılı, 35 yaşlarında, uzun siyah saçları olan bir kadındı. Üstünde tshırt ve şort vardı. Spor yapıyordu.Bir büfenin önünde durdu. İçeri girdi. Her zaman uğradığı bir büfeydi. Merhaba dedi büfenin sahibine. Oturduğu yere uzak bir yerdi burası. Sadece spora geliyordu buraya. AYak üstü konuştular. Çıktı ve gelen otobüse bindi. En öndeki kadının yanına oturdu. Kadın burun ameliyatı olmuştu. Biraz tedirgin olduğunu hissetti Angel. Yan tarafındaki genç adam ona gülümsedi.Yanındaki boş koltuğu göstererek sordu :Gelmek ister misiniz? Evet dedi Angel, gözüm orada. Bir hamlede geçti Genç adamın yanına. Hanfendinin sıkıntısı var, sıkmayayım dedim dedi Angel. ...Adam gülümsedi. Konuşmaya başladılar. Ayağınıza bastım dedi Eric. Adı Eric'ti.Böyle şeylere takılmam dedi Angel. Aslında hiçbirşeye takılmam. Ne iş yapıyorsunuzla başlayan konuşma, fotoğraflara bakmakla devam etti. Adam ,modeldi. Üniversite öğrencisi idi.
Yoldan Angel 'ın eski bir arkadaşı bindi. Hector 'du bu.Mühendisti. Komikti. Angel I çok severdi. Yol  iki saat sürdü. Çok güldüler. Çok konuştular. 
İnecekleri yere geldiler.Hector ikiliyi evine davet etti.  Üçü birlikte Hector 'un evine doğru yürümeye başladılar.
Dar merdivenleri, yüksek tavanları,küçük bir asansörü olan ;tarihi bir binaydı bu.Önde Hector, arkasında Angel,sonda Eric olmak üzere eve girdiler.
Siz salona geçin geliyorum dedi Hector. İkili salona geçerken, Frank Sinatra'nın sesi duyuldu evde. Burası; koyu yeşil,fuşya rengi mobilyalarla döşenmiş klasik -modern bir salondu. Konsol kanapeye paralel duruyordu. Üzerinde farklı ülkelerden getirilmiş masklar ve objeler vardı. Klasik bir tasarımdı.Koyu yeşil olan Amerikan kanapeye, fuşya rengi yastıklar eşlik ediyorlardı. Yanlarında limon rengi bir berjerle beraber.
Hector içeri girdi.Elinde martinilerin olduğu bir tepsi vardı.Bu sırada Angel Ayakkabılarını çıkarmış, ayaklarını yukarı toplamış,başını kanepenin arkasına dayamıştı. Hector kadehlerden birini Eric 'e uzattı. Kendininkini sehpaya bıraktı. Angel'ın kadehini eline verdi. Ve  kadının karşındaki koltuğa oturup,Angel'ın ayaklarını saklamış olduğu yerden alıp dizine koydu. Ne yapacağını iyi biliyor gibi bir hali vardı. Ufak dokunuşlarla Angel'ın ayağının her yerine masaj yapmaya başladı. Kadının yüzünde gülümseme, bazen acı dolu ifadeler oluyordu ve Eric bu ifadeleri büyük keyifle izliyordu.
My Way çaldığı sırada Angel ayağa fırladı. Dansetmeye başladı. Eric yavaşça kalktı yerinden ve eşlik etmekte gecikmedi kadına. Angel 'I belinde kavrayıp kendine doğru çekti.Hector mutfağa yönelip,martini şişesi ve bir tabakla geri döndü. İçinde atıştırmalık bazı yiyecekler vardı. Boşalan Kadehleri doldurdu. Yerine oturup ,yüzünde bir gülümsemeyle onları izlemeye ve içkisini yudumlamaya başladı. Şarkı bitmiş, ikili yerlerine yönelmişlerdi. Konuşmaya başladılar. Üçü de sırayla konuşuyor, gülüyorlardı. Daha çok Hector anlatan taraftı. Muazzam bir enerjisi vardı. Angel içkisini bir dikişte içti. Kalkıp, Hector'un yanına gitti. Adamın kucağına oturup, dudaklarına yapıştı. Hector karşılık verdi. Onu kucaklayıp ayağa kalktı ve yatak odasına doğru yöneldi.Bu arada hadi der gibi Eric'e bir bakış atmayı da ihmal etmedi. Eric bu bakışa karşılık onların peşi sıra yatak odasına gitti.
Hector, Angel'yatağa yatırdığı sırada öpmeye devam ediyordu. Boynuna indi,biraz göğüslerine. Angel,Hector 'un gömleğinin düğmelerini açtı. Adam gömleğini çıkardı. Eric oturmuş onları izliyordu.Adam ,Angel'ın göğüslerini öpmeye başladı.Elleri kadının bacakları ve kalçasındaydı.Eteğini yukarı sıyırmıştı. Angel,Hector'un pantolonunun düğmelerini açtı. Adam, kadını öpmeye devam ediyor, bir taraftan da pantolonunu çıkarıyordu. Bu sırada Eric büyük bir keyifle içkisini bitirmiş,onları izlemeye devam ediyordu. Hector, kadının kollarını yukarı doğru kaldırıp bastırdı. Sert,keskin,aralıklı ,ritmik vuruşlar yapmaya başladı.Angel keyifli idi. Bu dans bittiğinde durdu Hector. Kadının üstüne yattı, ve onu öptü. Kadın, elini Eric 'e uzattı. Eric yanına gelirken, Hector'da yatağa  yattı. Öpüşmeye başladılar. Eric saçını eline doladı kadının, sonra biraz daha dilini klitoriste gezdirdi ve onu yüzüstü çevirdi. Angel dizleri üzerindeydi, saçları ise yine Eric'te.Eric hızlı, çık hızlı ve sert bir yürüyüşe başladı. Çok hızlıydı. Ve çok sert. Saçlarını kuvvetle çekiyordu. Bu arada poposuna bir şaplak geldi, şaplaklar devam etti. Hoşuna gitti bu Angel'ın. Bitiş çizgisine vardıklarında, olaya iştirak eden Hector, kadının dudaklarını öpmeyi bıraktı.
Angel sırtüstü yattı, Eric başını kadının karnına koydu, Hector'sa omuzuna. Bu birbirinden farklı üç insan,çok keyifli bir gece geçirmişlerdi. Farklılıklar, mutluluğa engel değildi ve olamazdı.
Öylece uyudular. ...
Uyandıklarında. ....
Devamı sonra :)

Comments

Popular posts from this blog

Yara