Hayat
Bazen rutin hayatından sıkılır insan. İster ki bir tat olsun. Belki yeni bir spor yada bir elbise, ayakkabı, çanta veya gözlük. Bir kursa katılır bazıları, sertifika alır. Hobiler edinir hayatına renk katmak için. Resim, taşlar, ağaç dalları, boyalar, çokça boyalar. Birkaçı yada birçoğu hayvan evlat edinir. Onunla bir dünya kurar, koşar,oynar, konuşur. Çocuk alır bir kısmı, yuvalara gider;bir yada birden fazla çocuğun hayatını dönüştürür; yaşamlara dokunur, yüzleri gülümsetir. İşine tutunanlar vardır kuvvetlice; hayatta en önemli bastonu işi olanlar. Bu grup bilir ki nankördür insan, işi güvencesi ve hayatta kalma, var olma,kendini ifade etme, güvende hissetme aracı Ve desteğidir. Onlar işlerini çeşitlendirir ve renklendirirler. Bazıları rutin hayatlarına çok eşli olarak renk katmak isterler, her çiçek koklamak ve koklanmak için vardır. Rutin hayatlarına renk katma ve ödül sadece bu alandadır. Hipersecualıty bu kişilerin özelliğidir. 
Hayatta çapkınlık ve kaçamak yapmak kadın erkek çok sayıda insan için siyah beyaza renk katma aracı hatta bazen amacı olabilir. Yadırganacak, kınanacak,kızılacak bir durum söz konusu değildir. Yargılamak ise kimsenin haddi değildir. Belki evli yada uzun süreli ilişki yaşayanlar bunu yaptıklarında tepki görüp eleştirebilirler, dışlanabilirler. Oysa ki onların beslenme şekli de budur. Çapkınlık. 
Tabii istenen ve arzulanan hayatta yapılan kaçamaktan ziyade,;hayatı atın terkisine atıp kaçırmaktır. Yani bir bütün olup, hayatı kaçırmak, çalmak,aşırmak, ödünç almak, .O zaman belki ıskalamak anlamında kaçırılmayacaktır hayat. Veya aramak, çok insana uyanmak, çiçekleri sıklıkla koklamak gerekmeyecektir. Öyle ya; bedeni ,zihni,ruhu fazlasıyla tamamlayan biri o kadar yakınken tüm diğer arayış ve istekler anlamını yitirecektir. Hayat birlikte bir bütün olarak alıp kaçılacak bir keyif olmalıdır. Mutluymuş gibi yapmak değil bir ve bütün olmak Kastettiğim. 
Hayatı çalmak,hayattan çalmaktan önce gelebilse. ....
Hayatı çalanlar her yerde aranıyorlar diye haberler çıksa gazetelerde, yüzümüzde gülümseme okusak haberleri. Başka bir hayatı kaçırmak için bir at da biz alsak iyi olmaz mı? 
Hayatı çalabilecek bir ortak bulmanız dileğiyle 

Comments

Popular posts from this blog

Yara