VÜCUT
Uzun zamandır tanışıyorlardı. Belki 10 yıl.Yada daha fazla. Uzun paltosu yerlere değiyordu. Ayağında yüksek ökçeli bir bot. Saçlarını  sıkı at kuyruğu yapmıştı.Sade bir makyaj vardı yüzünde. Normal tempoda yürüyordu. İçinde dar ekose pantolon ve bir gömlek vardı. Büyük çantası elinde ağır olduğunu belli eder tarzda duruyordu.Boynunda mantosunun rengine uygun gri bir kaşkol vardı. Yüzükleri uzun kollarının altından dikkat çekiyordu. Sert adımlarla baştan başa yürüdü caddeyi. Büyük, görkemli bir binanın önünde durdu. Bu eski ve tarihi bir yapıydı. İyi restore edilmişti. Büyük aslanlar yukarıdan ona bakıyormuş gibi hissedip kendi kendine gülümsedi zili çalarken.
Asansörden 5.katta indiğinde gülümseyen bir yüzle karşılaştı. Gri takım elbise giymiş güleç yüzlü bir adam bekliyordu onu kapıda. Getirdiği paketi adama uzattı. "Hoşgeldin "dedi adam.Hoşbuldum diye karşılık verdi içeriye girerken. Büyük füme rengi kanepe ve siyah yemek masasının olduğu salona geçtiler. Adam büyük kanapeye oturdu onun yanına.Konuşmaya başladılar, dünyadan, işlerden, insanlardan. Bu arada adam mutfağa gitti ve masaya servis yapmaya başladı. Kadının ki adı Sally idi, getirdiklerini de masaya koydu. Bİraz  sebze yediler. Yemeğin yanında bir kadeh şarap içtiler. Masayı birlikte topladılar. Çok aç değildiler ve yorgundular. Kanapeye geçtiler yeniden bu kez votka vardı bardaklarda yanında meyve ve dut kurusu. Düşünsel olarak müthiş bir uyum vardı aralarında.Güldüler, konuştular, film izlediler ve öpüşmeye başladılar. Devamı geldi, sevişirken de uyum sürüyordu. Adamın eli Sally'nin kalçasındaydı .Bir şaplak geldi poposuna ve bu onu daha da istekli hale getirdi. Üstündekileri kendisi çıkardı. Ve erkeğinin her bir noktasını öpmekten çekinmedi. Sevişme uzun sürdü. Adam bir kaç saat sonra, bekle dedi _"Birini çağıracağım "-Kimi?merak ve tedirginlikle sordu Sally. Bekle. .Muzur bir ifade ile eline telefonunu aldı Kevin.Karşı taraf çabuk açtı. Ve anlaşıldığı kadarıyla davete itiraz etmedi karşı taraf.
Sally"Görünmek istemiyorum "dedi. Adam onun çözümünü kendisine bırakması gerektiğini belirtti, ve durup beklemeye başladılar. Bu arada giyinmişlerdi. Konuşuyor, bekliyor ve eğlenceli anılar paylaşıyorlardı.
Zil çaldı. Kevın kapıyı açmaya gitti.Uzun boylu, sarı uzun saçlı, siyah dar bir elbise giymiş bir kadınla geri geldi. Kadının gözündeki kurdele Sally 'nin kimliğini gizlemek içindi. Sally ,sarı saçlı kadın ve Kevın birlikte oturup sohbet etmeye başladılar. Sally biseksüeldi ve Kevin onun bu halini seviyordu. Cinsel kimlikleri önemli değildi. Sally kadına gözünün kapalı olup olmamasının önemini sordu. -Sorun yok dedi kadın. Yaklaşık 1 saat sonra iki kadın öpüşmeye başlamışlardı. Kevin sadece izliyordu. Sonra ikisini de kolundan tutup yatak odasına götürdü. Büyük bir koltuğa oturdu ve izlemeye başladı. Yatakta iki kadın, birbirlerine dokunuyor, öpüşüyor, ve keşfediyorlardı keyif aldıkları yerleri. Sally kadın partnerin sütyenini çıkardı. Uçlarını ısırdı göğüslerinin. O da Sally'i saçından tuttu ve boynunu emdi. Bunları görmeden içgüdüsel olarak yapıyordu. Sally mahremine indiğinde O da ufak inilti ve Sally 'i okşayarak karşılık verdi. Sevişme tüm hızıyla devam ederken Sally Kevin ''ı yatağa davet etti. Artık üçlü bir seromoni başlamıştı. Üçü de sınırlarını keşfediyorlardı birbirlerinin. Saygılı ve sınırsızdı sevişme. Ayıp yoktu. Popoları da öpülme alanındaydı, dudakları da. Bu onların oyun alanıydı Ve onlara aitti. Tüm sınırların kalktığı bir alandı bu. Sally kadına aşık olabilirdi. Ve bir erkeğe de. İkisiyle de sevişmesi bu yüzden aynı tutkuyla oluyordu. Gece bittiğinde üçü aynı yatakta birbirlerine sarılıp uyumuşlardı.
Tutku ve aşkın ,sevişmenin cinsiyetinin olmadığı bir dünyaydı dünyaları. Ertesi gün ilk ışıkla uyanıp ayrıldılar, kendi hayatları ve işlerine doğru. ...
Yeniden görüşmek üzere. ..

Comments

Popular posts from this blog

Yara