AH ŞU FLÖRT

Kolay değil kalbi çarptırmak ben söz konusu olduğumda. Nedir senin farkın demeyin. İyi yol yürüdüm, öyle kolay etkilenmem. Hoş birçok kadın böyle. Kendisine sevişme talebiyle gelenleri hemen eler; eğer çok canı çekmediyse. Bir omuz arar kadın. Zor durumda kaldığında koşup gelecek birini ister. Sevgi görürse ve güven her anlamda gösterir ilgisini. Erkeğini yatakta, mutfakta, sokakta mutlu etmek için tüm hünerlerini sergiler. 
Yanında durur sevdiği adamın, arkasından güç verir  .Aynı gücü kendisi de hissettmek ister. Sadece duvara dayandırılmak yetmez kadına. Arkasından sarılıp öyle uyumak da onu mutlu eder. Hâl böyleyken zeki ve akıllı, estetik değerleri yüksek ve tok bir kadın sadece yatak partneri aramaz. 
Bir omuzdaş ve yoldaş önceliğidir. Bu omuzdaşla oyunlar oynamak da ister. 
Konuşabilmek her iki cinsi mutlu eder. Yapılan araştırmalarda önce sarılmak sonra Öpüşmek geliyor. Mutluluk sıralamasında. 
Sex ise son sıralarda .Ne muazzam bir bütün bu ikili .Çok da keyifli. 
Flört keyifli peki ilşkiye geçişte ne oluyor. Olan oluyo r. ;)))
Korkular, panik, bir an önce sevişme isteği yada tüm saçmalıklar flortün büyüsünü bozuveriyor. Güç savaşları da girerse işin içine tatsız bir karışım çıkıyor ortaya. 
Ne olmalı peki? Yada ne olursa keyifli olur bu ikili ilişki? 
Önce farklılıklara odaklanmayı bırakmalı. Herkesin kendine ait bir yolu olmalı. Dürüstlük yapı taşı.Unutulmamalı. !Her durumda yalandan kaçınmalı. Çiftler konuşmalı, sorunlar konuşarak aşılmalı. Birlikte paylaşım alanları yaratılmalı, sadece eve tıkılıp kalmamalı. Bazen 5 bazen 55 yaşında gibi davranmalı. Hatırlatmama gerek yok ama saygı sevginin bir büyüğü olmalı. Fantaziler iki insanın heyecanına göre ortak olarak yaratılmalı. Hiçbişey için zorlamamalı; olursa kendiliğinden olmalı. Kurgular yerine yüzleşme yaşanmalı. 
Açıklık ve şeffaflık ilişkinin çimentosu. ASLA UNUTULMAMALI!
TÜM BUNLARIN ÜSTÜNE YALAN HEMEN O ANDA SÖYLENECEKKEN YUTULMALI. 
Baskı şiddet zaten olmamalı. 
Bolca eğlenmek temelde olmalı
Yani kalbi çarptırmak kolay değil .Eğer bu mümkün olduysa yürütmek için çaba harcamak da şart oluyor. Ancak tüm çabanıza rağmen baktınız olmuyor. O zaman uğurlarken sevdiçeği bir de su döküyoruz arkasından. 
Herkes herkesle olacak diye bir kural yok öyle değil mi? 
Siz emek verdiyseniz başarmışsınız demektir. Sonucun ne önemi var ki
Yarın daha da güzel çıkın sokaklara. Bu gidene tutulacak yatan çok daha iyi bir fikir. 
Önce sen sana sarıl. Sonra seni saracak biri gelir. 
Hadi yeni sevgilere gidiyoruz. Hazırsınız değil mi? 
Az önce bugün bitti 😊YARın bugün oldu .




Comments

Popular posts from this blog

Yara