AFFETMEK ERDEMDİR AMA. ..

Affet beni demişsin.Affetmek erdemdir bilirsiniz.Rahatlar hafifler insan.Yük kalkar üzerinden..Bırakır...Onu yorgunluğunu taşımaz. Bazen de affedemez. Affetmek istemez çünkü.Hayatımda 3 kişiyi affetmedim. Sen 4.olacaksın. 
Sevmeyebilir insan. Kalpler her zaman karşılıklı çarpmaz.Anlaşılabilir. Ama sevmediği halde seviyor görünmek anlaşılmaz, affedilemez. 36saat komada kaldıktan sonra sevdiğinizi söylediğiniz insanı terketmişseniz, size bir sır vereyim.Onu Sevmemiş siniz.Eğer o durumda ,acele gidiyorsanız bunu ancak Başka Biri ile açıklamak mümkündür.Aksi takdirde su İçmesini beklemeden gitmek anlaşılamaz.
Ve bir insana evlenme teklif ettikten 10 gün sonra gidiyorsanız.Bunu da anlamak mümkün değildir.Psikologların alan içindedir konu.
Gidene cevap;Seni affetmeyeceğim. Hayatımın sonuna kadar.Beni aptal yerine koyduğum için.Duygularımı kullandığın,bedenimi ortak ettiğin ve en önemlisi ruhumu çaldığı için.Başkaları olduğu halde başkaları yok dediğin için.Sevmediğin için değil,seviyorMuş numarası yaptığın için.Enerjimi hoyratça kullandığın için.Ve en önemlisi.
Bana gelecekle ilgili hayaller kurdurduğun, sonra da acımasızca HAYALLERİM ÇALDIĞIN İÇİN.
SENİ ASLA AFFETMEYECEĞİM 

Comments

Popular posts from this blog

Yara