Soğuktu. Çok soğuktu.-2dereceydi. Ev daha soğuktu ama.Tüplü bir sobayla ısınıyordu. Ve Tüp bitmişti. Bu arada bitirmesi gereken bir tez vardı. Soğuktan çalışmaya konsantre olamıyordu. Elektriği kesmişlerdi.Kocaman bir yoganın altına girdi. Ayaklarına battaniye sardı. Çok soğuktu. Erkek arkadaşı onda kalıyordu. İkisininde işi yoktu. Birikimleri ise bitmek üzereydi. İş arıyor fakat bulamıyordu. Erkek arkadaşı ise tecrübeleri yüzünden iş bulamıyordu. Açtılar. 
Dayandı. İş buldu. Çalışmaya başladı. Erkek arkadaşı ise kendine yeni bir arkadaş edinmişti. ALKOL.Bunu bilmiyor, işine gelip gidiyor, çalışıyordu. Erkek arkadaşı değişmeye başladı. Başını oynatsa,nereye bakıyorsun, adamlar mı var camda gibi sorularla karşılaşıyordu artık. 
Birgün bir iş arkadaşı kendisini yemeğe davet etti. O da kabul etti.Yemekte patronlarıyla karşılaştılar .Çok hoş bir durum değil derken, arkadaşı ona kompliman yapmaya başladı. Yemek istemedi, ve ona partnerine sadık olduğunu söyledi.Gerçi partneride bu saygıyı haketmiyordu ama neyse. ..
Gece bitti.Partneri onu caddenin başında bekliyordu. Sübyancı Orospu  diyerek onu bir mağazanın vitrinine itti.Şaşırdı. Eve doğru yürümeye başladı.Adam arkasından eve girdi ve kıyamet koptu.Saksılar, dayak,vs....
Sabah iş arkadaşı aradı. Ve onu işe bırakacağını söyledi.Ev yakın demesine rağmen ısrarı geri çevirnmedi.
Patronu geceyi birlikte geçirdiklerini düşündü. Çirkin bir oyundu bu.Bir süre sonra işi bıraktı. Partnerinden ayrıldı. Şehri terketti. 
Kötülük iyiliği bu kez yenmişti.Ama hikaye daha yeni başlıyordu. ..)

Comments

Popular posts from this blog

Yara