Uzun zamandir tanıyordu adamı.Birgün bir alışveriş merkezinde yanına gelmiş, çok sıcak görünüyorsunuz demişti. Aldırış etmemişti. Sadece internet üzerinden takip etmesini söylemişti,seneler sonra vermişti telefonunu. 
Niki aşık olduğu, 4 yıldır bir kez kahve içmediği adamı seviyordu. Adam onu bir başka kadınla birlikte olarak ve bunu inkar ederek kırmıştı. Son hafta ise, buluşma sözü vermiş,Niki yi koşturmuş, yine yalan söylemişti. 
Kalkıp o kadına,başka bir ülkeye onun kollarına koymuştu. Niki fenalaştı. .Tansiyonu yükseldi. Hastaneye kaldırıldı. Bu daha önce,4 ay önce yine olmuş adam söz vermiş, yine o kadına gitmişti. 
Niki teselliyi başka erkeklerde arayan bir kadın değildi. ..Hiç bu yolu denememişti. 
Telefon etti genç adam, Sinema yapalım mı?diye sordu. Niki o gün sinemaya gidecekti. Kabul etti. Tatlı ve kahveden sonra sinemsya gittiler. Ufak bir buse, sonra belinden içeriye giren bir el hissetti. Adam hafifçe okşadı sırtını. Sonra, elini alıp penisin üzerine koydu. Hoşlanmadı Niki. Elini çekti, ardından adam elini göğsüne götürdü. Bir faaliyettir gidiyordu. Nikinin elini, kendi göğsüne götürdü....
Film bitti. Çıktılar. Israrcı değildi adam. Niki onunla otele gitmeye karar verdi. ...
Yakında bir otele gittiler. Çok keyif aldı Niki. ..Adam tutkulu, nazik, saygılı, kontrollü idi. ..
Sevişme kısmı çok keyifli oldu. Devam et9medi Niki....Birleşmeyi istemedi. Peki dedi adam
Artık Niki için hayatında sevgi ve aşk bitmişti. Aşık olduğu, çocuk istediği adam giderken onu öldürmüştü.
Sadece o an vardı...Erkek gibi

Comments

Popular posts from this blog

Yara