Bir kadına en iyi gelen yer neresidir? Çok farklı cevaplar geleceğine eminim. Alışveriş merkezleri, cafeler, günler, arkadaş toplantıları, işi,bebeğini göğsüne aldığı an,erkeğinin bedeninin en derinlere doğru yaptığı yolculuk zamanı,yemek yaptığı mutfağı, spor salonu, dans pisti, oyunculuk yaptığı sahne,çalışma masası, internet ortamı,park,bahçe,deniz kenarı,arabası, kuaförü,köpeğiyle koştuğu sahil, kedisiyle yattığı yatak, okulu,disco,bar, uçak, seyahat, yolculuk,şarkı söylediği koro, cami,kilise,yüzme havuzu, masaj salonu, çocuklarıyla birlikte kek yaptığı o özel an, flört, çok beğendiği elbiseyi aldığı gün, evlilik yıldönümü,doğum günü, mezun olduğu gün, aşk şiirleri yazıldığı anlar, ......
HİÇBİRİ 
Bir kadına en iyi gelen yer sevdiği adamın göğsü yada omuzudur. Adamın eli kolunda yada saçında ise, o kadının huzurunu yada mutluluğunu tarif etmek imkansızdır. 
Peki ya bir erkeğe en iyi gelen yer neresidir. Duyuyorum. Kadının. ..diyorsunuz. Evet zannedildiği gibi erkeğe en iyi gelen yer acaba kadının o özel bölgesi midir? 7 saniyede bir seks düşündüğünü düşünürsek öyle gibi görünüyor. Ama ya başka biryer varsa iyi gelen ve sadece bir Aldanma ise bu. 
Arabası, play station, çocukları,kaçamakları, sevgilileri, flörtleşmek, yeni telefon, sevişmek, seks,seyahat, kravat, başarı, para kazanmak, kadınını tatmin etmek.....Değil bunlar değil.
Kadının dizleri veya omuzu, huzur, güven, sığınmak erkeğin de ihtiyaç duyduğu hislerdir, sadece bazen libidosuna yenik düşer. 
Bütünleşmek ancak ruhlarla olur. Seks yeterli değildir. Günde beş kezde yapsanız karnınız her zaman aç olacak. 
Ne mi yapmalı? 
Ruha sormalı! Cevap onda saklı

Comments

Popular posts from this blog

Yara