Offfffff dedi kendi kendine.Sıkıldım ya..Kalktı üzerine en erkeksi jeani ve gömleğini giydi.Spor ayakkabılarını geçirip ayağına fırladı.

Uzun boylu,geniş omuzlu ,sarı saçlı,geniş kalçalı,kuvvetli bacakları olan bir kadındı.Saçları kısadan biraz uzunca idi.Gözleri cam gibi yeşildi,bakışları ise delici.

Bir firmada çalışıyordu,işi evrakları çalışanlara iletmekti.Tüm şirketi tanıyor,tüm çalışanların ailesini ve özelliklerini biliyordu.Onlara arada özrl sorular sorardı,onlarda bu ilgiden mutlu olurlardı.

O gece biraz sıkılmıştı.Kalabalık aeasında yalnızdı.Belki de tercihi bu yöndeydi kimbilir.

Androjeni diye tabir edilen bir özelliği vardı.Hem erkek hem kadın.İŞte bu gece erkek olan taraf çıkmıştı ön plana.Erkekten erkekti bu gece.Yani bir kaşık suda olay çıkarabilirdi.

Yollarda yürürken daha deliydi her zamankinden.GENÇLER gelirken karşıdan bu deli kadının gözlerinden korkmuş olacaklar ki ikiye ayrılıp kaçıştılar.Sertti.İki cinsin özelliklerini taşımak farklıydı.Ancak sdurum transeksüellikten ayrıydı.

Yürürken düşündü.Gece yalnız yatacağı yatağı geldi aklına,bu gecede kimse dokunmayacak bana diye geçirdi aklından...Dün geceki gibi.Bazen bir yastığa,olmadı yorgana,pikeye,koluna sarıldığı diğer gecelerden biri olacaktı bu gecede.Oysa nasıl özlemişti kalçasına konulacak olan o eli..Sırtında gezecek dudakların özlemi sarmıştı benliğini.Acaba boynuna sokulacak bir boyun......

Yeter diye haykırdı sessiz bağırarak.Yeter......Yok işte yok .Zaten bu gece erkek gibisin sus

Yıllardır yalnız olan bu kadının güçlü olmak dışında hiç çaresi olmamıştı.Yumuşak bir karakteri tüm hayat sertleştirmek için uğraşmışlardı adeta.

Tam o sırada çarptı gözüne.Sümüklüböcekler.......Evlerini almış giden belki de sadece yiyecek arayan bu canlıların başını okşadı..İlerideki kağıt toplayıcı seslendi ilerden abla var mı yemek paran.O ğlum almadım bu saatte deyince özür diledi çocuk

bir kadın gördü kocaman bir arabaya çöp toplayan....Hayıflandı...ÇOK ZENGİN OLMALIYIM DİYE

Ozaman herkese yardım edebilirdi.

Gözlerinden ateş çıka çıka ilerledi.

Düşündü insanın acımasızlığını yargılanmaları ekonomiyi ve aşkı

ve şaşırdı birkez daha insan denen canlıya

Önünde bir genç kız vardı.Durdular ingilizce ayaküstü konuştular.....O gece tam bir erkek olan kahramnımız kız ile bir kaldırım kenarına oturdu.Yavrucak pek de toydu.Bizimki kızı almaya gelecek araba gelene kadar oyalandı.Hiç soru sormadı.Kız anlatmaya başladı neden bu işi yaptığını.Tek düşüncesi oldu bizim kahramanın.

gecenin sonunda hayatta kalsa bari

Araba geldi kız bindi .Giderken öpücük kondurdu yanağına ve gitii........


ne garip dedi...Ne garip

Gençler geldiler yanına ..Abla dediler bu ne ya iş yok açız be.

Biraz harçlık verdi gençlere ve devam etti yola

Erkekten daha erkek bu kadın kimseye ihtiyaç duymuyordu.


Eve doğru ilerlerken yarın dedi acaba içimdeki kadın geri gelir mi*?

Comments

Popular posts from this blog

Yara