SENİ ASLA AFFETMEYECEĞİM 
YALAN SÖYLEMEYELİM DEMİŞTİN 
SON MEKTUP
Bunu yazdığıma inanamıyorum. Bu kadar severken. 
Sen üşüdüğünde üşüdüm ben.Acıktığında içim acıdı. Ameliyat olduğunda yanında olamamanın acısını içimde öyle derin hissettim ki.
Ağrın olduğunda aklım sende kaldı. Dizi de bile bakamadım kötü sahnelerine. Seyahate gittiğinde ulaşmanı merakla bekledim .Ölüm yaşadığında, acın acım oldu. Başarılarını takip ettim. Daha iyi bir noktaya ulaşman için elimden gelenin fazlasını yaptım 
Pişman değilim. 
3 sene boyunca,bir gece uyumadım ben.Aramadan aramadım, yazmadım. Karasevda bu dediler. Ona rağmen yaşadım. Mücadele ettim. Dokunamadan, bir tek gün kahve içmeden sevdim, saydım. Rahatsız etmedim. Tenezzül etmedim, beklemedim. Öleceğimi sandım. Ölmedim 
1 tek gün, nasılsın diye aramadın, yazmadın. Kızmadım, sevmeye devam ettim. Ben senin içindeki, senin bilmediğin, görmediğin adamı sevdim. 
Uzaktan 24saat takip ettim, ama taciz etmedim. Ucuz kadın olmadım. 
Birileri üzülür dedin, bu yüzden sadece hayallerimiz olabilir dedin;bir arkadaşımız için ondan hoşlanıyorsan, benden hoşlanamazsın aynı segmentte değiliz çünkü dedin, sana değer veriyorum, bu değeri bana yitittirme dedin...Yoğunum, vaktim yok,ilişki istemiyorum. .Kırılanlar olur, saygı duyuyorum kıramam onları. 
Sonra da ilave ettin, onunla aramda birşey var ama yok. Diğeriyle olmamasını konuştuk. ...
3sene hayal kurdum ben.Düzenini bozmadan senden çocuk sahibi olmak istedim. Tüm bencilliğine rağmen. Hatta bazen haksızlıklara ve şımarıklığına rağmen de..
Oyununun yönetmenine haksızlık yapmışsın demeyecek kimse sana. Kimse Amerikada yönetmene yazıp seni tanıtmayacak. Tüm sahneleri arayıp oyununu anlatmayacak .İptal olunca nedenini sormayacak. Yanlış canlı yayında söylediğin, o seyirci senin seyircin demeyecek. .Yok.sececekler. Ama böyle değil...
Ben isim olmadan da sana saygı duyup, seni sevebilecek kadındım. Beni kaybettin. 
Beni bana yalan söylediğin ve aramda birşey yok dediğin kadına koşarak gidince kaybettin. Bana sunduğun tüm bahaneleri, onun için kaldırdığında kaybettin.
Seni sevmiyorum deseydin bu kadar acımazdı canım. ..
İçimde tüm kemiklerimde hissetmek isteyecek kadar çok arzulamıştım oysa ki seni. 
Tüm tacizlere rağmen, sakladığım bekaretimi,sana teslim edecek kadar aşık olmuştum sana. 
Hep böyle kal diyecek kadar farklı olduğunu, naif ve kırılgan olduğunu düşünecek kadar körmüşüm. 
Hala fotoğraflar denk geliyor önüme, vücut dili nasılda gösteriyor aranızdakini .Nasıl da sıkışıyor hala kalbim. ..3senedir trafik kazası dahil, olmayan kalmadı bana. 2 aydır tansiyon yüksekliği problemi geldi  ....Bu yüzden ayrıca affetmeyeceğim seni. .
Çok sevdim seni....Çok...
Onlardan hoşlanıyorsan benden hoşlanamazsın zaten...Aynı seviyede değiliz. Ben senin alanına bile girmedim. Bırak ki çocuklarınla samimi olma taktiğini. 
Git dedin gittim. ..
Hoşçakal 
Hayal imin babası. .
Sayende dünyanın en katı, en sert, en kötü kadını doğdu. ..
Umarım birgün seni gerçekten seven iyi bir insana yaptığın tüm katı ve kötü tavırlarını farkeder. ..Haketmeyen birine yaptığını anlarsın. .
Bu arada hiperseksüalitenin nedenini biliyorum. ....
Amacım bu mektubu yazarken suçlamak değil.
İçimi dökmek. Kendime saygımı yitirme noktasına gelmiştim. Çok şaşkınım kendime. Seviyorsun ama engellerin var sandım. ...
Elveda. .Hayal imin babası. ..
Ayacıklarını üşütme olur mu? 
Güçlü bir erkek sandım seni. Ve iyi biri...
Birgün olursun belki....


  

Comments

Popular posts from this blog

Yara