Adamdan hoşlanmıştı, ilk görüşte. Keyif vermişti bu adam sohbetiyle, enerjisiyle. Çok  karizmatik ve seksiydi. 1.90 boylarında, atletik yapılı bu adam aynı zamanda nezakette usta idi.Betty ile birlikte Bardan  çıktılar.
Yürümeye başladılar. Adam elini Betty 'nin omuzuna attı. Betty adamın beline doladı kolunu. Sessiztiler. Sonra adam birşeyler anlatmaya başladı .Komikti, gülüyordu Betty .Bu halde deniz kenarına kadar yürüdüler. Biraz denizi seyrettiler. Sonra bir anda öpüşmeye başladılar. .Durup birbirlerine bakıp gülümsediler. Elini tuttu adam Betty 'nin ve yine yürümeye başladılar. Güzel ve sıcak bir yaz akşamıydı. 
Sahile yakın meydandaki binanın birinde yaşıyordu  adam. Binanın önüne geldiler. Ve asansörle yukarıya çıktılar. 
Adam kapıyı açtı, dairenin bulunduğu kata geldiklerinde. İçeriye önce adam girdi. Sonra ışıkları açıp Betty'e elini uzattı. Yavaş ve sakin onu içeri aldı .-Karnın aç mı ?diye sordu 
-Pek değil dedi. Betty. 
Adam onu salonda kanepeye oturtup, açık mutfakta birşler hazırlamaya başladı. 
Burası iyi ve tarz mobilyalarla döşenmiş bir daire idi. Üst kata  çıkan bir merdivenin başındaki yatak aşağıdan görülebiliyordu. Değişik bir dizayn diye düşündü Betty adamı beklerken. Kısa bir süre sonra adam iki tabak ve bir şişe votka ile yanına geldi. Müzik ve ses sistemi eve girdikleri sırada devreye girmişti. Dans müzikleri çalıyor ve onları ortamda tutuyordu. Sohbet etmeye, içmeye ve yemeğe başladılar. Adam kısa sürede harika bir ordörv tabağı hazırlamıştı. Çok lezzetli oldukları söylenebilirdi. 
-Beğendin mi diye sordu Adam? 
-Çok lezzetli dedi Betty gülümseyerek. 
Bir süre sonra, Adam Betty i dansa kaldırdı. Hafif ve küçük adımlarla hareket ediyor, elini kadının sırtında hafif ve yumuşak dokunuşlarla gezdiriyordu. Yavaşça boynunu öptü. Betty irkildi.Sonra dudağına ufak bir buse kondurdu .Bu arada dans devam ediyordu. Hafifçe elini kadının kalçasına indirdi ve eteğin üzerinden bir şaplak attı. Betty, adamın sakin ve kontrollü hareketlerinden çok etkilemişti. Bu kendine olan güveni, Betty e teslim olmaktan başka seçenek bırakmıyordu .Betty karşılık verdi vücut diliyle ve adam bir hamlede onu kucaklayıp üst katın yolunu tuttu. Sakin ve güçlü adımlarla çıktı merdivenleri. Betty 'i yatağın üzerine bir cam biblo   koyar gibi yerleştirdi. 
Önce yanına uzandı  Dudaklarına tutkulu bir öpücük kondurdu. Daha sonra boynuna indi. Eli bacaklarında idi. Kuvvetli bir biçimde okşuyordu. Önce Betty 'nin üstünü çıkardı ve göğüslerini öpmeye başladı. Bir süre sonra, pantalonunu ,öpmeye devam ederken hızlıca indirdi bacaklarından. Daha sonra Betty 'nin üstünde aldı yerini. Isırıyor,sıkıyor, öpüyordu. 
Sıra Betty nin eteğine geldi ve bir hamlede onu da çıkardı. Kontrollü ve işini çok iyi bilen bir hali vardı. Kendi tshırtünü de çıkardıktan sonra Betty 'i yüzüstü çevirdi ve sırtını kuyruk sokumuna, beline altına kadar öpmeye başladı. Ritmik hareketlerle, orta şiddette poposuna vurmaktan geri kalmıyordu. 
Tekrar sırtüstü çevirip sütyenini çıkardı  Göğüsleri elinde ve ağzında idi. Üstünde çamaşırını çıkarmadan gidip gelmeye başladı. 

10 dakika bu  şekilde sevişmeye devam ettiler.Kadın heryerinin öpülmesinin keyfini yaşıyordu. Aceleye gerek yoktu ve tadını çıkarıyorlardı. 
Kendi külodunu çıkardı önce. Sonra Betty 'nin çamaşırını sıyırıp koydu kenara. 
Yavaşça bütünleştiler .Keskin ve sert, ritmik hareketler yapan bu adama teslim oldu Betty. .Gece keyifli devam etti. Bazen saçının çekildiğini hissetti. Bazen şaplak. Bazen elini ağzında. Bazen de kolunun büküldüğünü. ..
Sabah ilk ışıklar ile uyudular. Adam üşümesin diye üstünü örtmüştü Betty 'nin. Uyandığında adamın göğsünde idi. Kolunu uykuda okşayan bu adama bakakaldı Betty. Adam uyandığında Betty, ',i alnından öptü. Kahvaltı hazırlayıp yatağa getirdi. 
Şaşkındı Betty. Bu nezaket, bu ilgi. .
Kendini uzun zamandan beri ilk kez kadın gşbi hissetmişti. 
Kahvaltıdan sonra hazırlandıklar ve çıktılar. Adam çalışıyordu. ..
Birbirlerine sarılıp vedalaştılar. 
Yeniden görüşecekler miydi? ?
😊 🌻 
Devamı....

Comments

Popular posts from this blog

Yara