Kafası karışıktı. Tatil planını iptal etmişti. Ama içindeki özgür kadın onu rahat bırakmıyor gitmesi için zorluyordu. Önce bir gemi turu satın aldı. Yunanistan Adaları idi gideceği tur. Vazgeçti. Kolunu kaldıracak hali yoktu. Oysa o kadar çok görmek istiyordu ki oraları  Sonra bir başka yere gitmeye karar verdi. .Vazgeçti.Yorgundu. 
Yaralıydı. 
Son bir güçle kalktı. Ani ve hızlı bir kalkıştı bu.Birkaç parça giysiyi spor çantasının içine tıkıştırdı. Koşar adımlarla indi merdivenlerden .Gidiyordu. Nereye gittiğini bilmiyordu. Ama gidiyordu. 
Bir tatil kasabasına giden otobüsün içinde buldu kendini. Gülümseme ve huzur vardı yüzünde. Birkaç saat sonra gideceği yere varmıştı. Kalacak biryer buldu. Yemek yedi ve şehri dolaşmaya başladı. 
Seninle dedi içindekine, bir anlaşma yapalım  .Şimdi sen özgür ol burada. İçinden geçeni yap. Ama başımızı belaya sokup, seni kurtarmamı bekleme. Anlaştık mı?Gülümsedi. ...
Gece olmuş, etraf kalabalıklaşmıştı. Müthiş enerjik biryere gelmişti. Birkaç bara girip çıktı. İçki sevmezdi. Çok nadir, senede 2 kere içerdi. Barların birinde bir kadınla tanıştı.30 yaşındaki bu kadın mimardı.Siyah Uzun saçları vardı ve güzeldi. Bizim kahramanımız kadınlardan hoşlanıyor ama bunu yaşamakta güçlük çekiyordu. Bu kadınla o gece çok güldüler. Gece bittiğinde kadın onu oteline davet etti. Betty, yani bizim kahramanımız, tereddüt etti. Bir gidip bakmak istedi. Birlikte odaya çıktılar. Betty mimarı çok beğenmişti. Gece çok ateşli ve hard devam etti. Mimarın da Betty gibi sınırları yoktu ve oyun seviyordu. 
Ertesi sabah uyandılar ve kahvaltı yaptılar. Betty çevreyi gezmek ve iş bakmak için oradan ayrıldı. 
Birkaç yere iş sordu. Çevredeki adalara, köylere gitti. Fotoğraf çekti. Çok güzel yerlerdi. Akşama doğru Betty bir barda garsonluk işi buldu. Ertesi akşam başlayacaktı. Ortamı gözlemeye başladı. Bu arada gözüne sürekli kendisine bakan bir çift göz ilişti. 
Uzun boylu, iyi giyimli, düzgün görünüşlü, ciddi ve yakışıklı bir adam kendisine bakıyordu. Betty şaşırdı. 
Adam bir süre sonra yanına geldi ve kendini tanıttı. Sohbet çok eğlenceli idi. Oradan çıktılar ve başka bir bara gittiler. Dans etmeyi seviyordu ve dans başladı. Tahrik olmuştu Betty. Arzuluydu. Adam sırtını okşamaya başladı. Gülümsedi Betty. 
Bardan çıktılar ve......
Devamı diğer bölümde 
:)?? 😉 🌻 
Sevgimle 

Comments

Popular posts from this blog

Yara