İçindeki Çocuk 
İçindeki 5 yaşında sen olmuşsun 25 yaşlandım diyorsun. 35 olduğunda dünya bitmiş gibi geliyor. 45 olduysan sanki ölüme çeyrek kalmışçasına hareketler ve duygular sarıyor etrafını. 55 yada 65 isen öldün zaten. Yapma !Her yaşta yaşamak istiyor içindeki. 
O kumlarda koşturmak, kumdan kaleler yapmak, çimenlerde çıplak ayakla yürümek, salıncakta sallanmak, tahteravalliye binmek, üstünü başını çamur yapmak, boyaları özgürce kullanmak, şen kahkahalar atmak, zıplamak, hoplamak istiyor. Küçük bir çocuğa aşık olmak geçiyor içinden ve oluveriyor. 5 yaşında ne aşkı deme ,çünkü o senden daha iyi biliyor aşkı. Arzusu ve sevişme isteğini bilmiyor bu yüzden tüm saflığıyla yaşıyor aşkını. Bazen hayal kuruyor sevdiğiyle evlenme hayali, resimlerine yansıtıyor. Bazen de ayrılmak zorunda kalıyor sevdiğinden. 
Şekeri de seviyor çikolatayı da .Derdi yok ki kilo almak ile ilgili. Yeşili ve hayvanları da çok seviyor o...Korumak istiyor hepsini. 
Hayatı dolu dolu yaşıyor içindeki .Olması gerektiği gibi. O sana uymaz ki. Dertlenemez ,kahırlanamaz ki 
Sen uy ona. Tut elini bırak büyük ve sihirli kapılar açsın önünde. Kahkahalarına ortak etsin seni. Birlikte koşun çimenlerde. 
Elalem ve herkesten uzağa gidin birlikte, aralarında yaşarken bile. 
Şapkadan tavşan çıkarın bazen, bazen de çizgi film izleyin. 
5 yaşında gibi aşık ol onunla birlikte. Sorgulamadan yaşa aşkını onun kalbi gibi çarpsın kalbin. 
İçindeki çocuk biliyor yaşamayı. SEN ONU NE ZAMAN GÖRECEKSİN? 
HADİ O GÜN BUGÜN

Comments

Popular posts from this blog

Yara