Erkek kimdir, Kadın kime denir? 
😊 
Uğruna öldüğümüz, bittiğimiz, perişan olduğumuz erkek normal bir canlıdır ey kadınlar. Amaçları sadece seks olan bu tür öyle duygudan falan anlamaz. Üremek  ve var etmek üzerine kurulu bir sisteme sahiptir. Yatakta sürekli kadının yüzüne bakma sebebi, nasıl yapıyorum, iyi miyim ,beni beğendin mi, buradan devam edeyim mi gibi noktalardır. Seks bitince arkasını dönüp rahatlıkla uyuması, siz omuzuna yatmak istiyorum deyince, sigara içsek mi demesi hep bu sebepledir. Bu tür bazı işlerde sosyal hayatta başarılıdır, inkar edilemez. Çıkılan ilk yemekten sonra işi yatağa taşımaları ve bunu istemeleri kaçınılmazdır. Hastalığa tahammülleri yoktur. Fakat kendisi nezle olsa muazzam bir ilgi bekler. Gözleri dışarıda değildir ama içgüdüsel olarak geçen tüm hoş kadınları görürler. Güzel bir kalça ve göğüs favorilerdir. Kadınların konuşma taleplerini, vırvur, zırzur olarak tanımlamaktan kendilerini alıkoyamazlar. Kadın sustuysa kabahat in büyüklüğünü anlar ve paniğe kapılırlar.Sürekli arkalarını toplamak gerekir. 
En önemli yerleri penisleridir. Bu organ onlar için kendine özgü ve bağımsız bir canlıdır. Arada gece gezmelerine, ona buna, hoş kadınlara ve dergilere yada porno sitelerine kaçıverir. Onlar, onun yüzünden ihanet eder.Sorulduğunda mutluyum, partnerimi seviyorum derler. İçlerinde şöyle bir savunmaları vardır. ::"Ben yapmadım ki O yaptı :)":
Bu tür;  sakin ,soğukkanlı, kuvvetli olmasıyla bilinir. En büyük başarısı bir kadınla ilişkiye girmektir. Tek eşliyim, aşığım, seviyorum gibi cümleler hep aynı bilinçaltı düşüncesi taşır."Onu istiyorum. "Çocuk dünyaya getirmek onlar için başarıdır. 
Hormonal olarak dengeli olmaları çocuk bakımında başarılı olmalarını sağlar. Bu yüzden USA ve Avrupada erkek çocuk bakarken kadın çalışmaya devam edebilmektedir. 
Çözüm odaklı olurlar ve iyi dostturlar. 
İyi ki varlar. Ama unutmadan, beklemeden kabullenmek gerekir. İlkçağ gibi erkeğin görevi korumak ve yumurtayı döllemektir. Hepsi bu.
Beyaz atlı prens bekleyenlere duyurulur. 
En iyi dostlarım erkeklere  itafen sevgiyle

Comments

Popular posts from this blog

Yara