Güçlü olmak nedir ki?
😊 
Güçlü insan kimdir, güçlü olmak nedir? Birşey yaşamayan, yaşamaktan kaçan, risk almayan  ama dik bir duruş gösteren insanlar güçlü müdür? Gerçek güç, sadece görünüşte midir? O insanın gücü nereden gelir. 
Şimdi diyelim ki biriyle tanıştık, çok hoşlandık, eğlendik, güldük, ısındık, kanımız kaynadı. Hop bir anda ayrıldık. Yada gitmesi için her tür durumu yarattık. Neden mi? Korktuk çünkü .Aşık olmaktan, sevmekten, bağlanmaktan, teslim olmaktan,gitmesinden, aldatılmaktan, acı çekmekten korktuk. Şimdi bize güçlüsün denilebilir mi?
Peki yaşadık diyelim. Güldük, kavga ettik, seviştik, gezdik, ağladık, sarıldık. Bitti. Yeni bir ilişkiye ondan ve onunla iken öğrendiklerimizle birlikte devam ettik. Güçlü müyüz? Başladığımız noktaya göre tabii ki güçlüyüz. Yada bitmedi, devam etti evlendik. Yeni bir hikaye, yeni bir hayat. Ona da hoşgeldin dedik. Ve başladık yaşamaya. Hangisi kayıp. Hiç yaşamadığın mı?Yaşayıp öğrenip, deneyimle yoluna devam ettiğin mi?
Yeni bir iş kurmak istedik. Varolan işi değiştirmek de olabilir. Korktuk. Elimdeki yeter, onu da kaybetmeyeyim diye 40 sene bulunduğumuz noktada kaldık. Kim kazandı biz mi?!
Peki risk alsaydık. Hakettiğimizi düşündüğümüz hayatı ve parayı elde edebilir miydik? 
Haketmek mi dedin?
Ediyor musun?Ediyor muyum? 
Daha çok sevilmeyi, pamuklara sarılmayı, ayaklarıma masaj yapılmasını, saçımın okşanmasını, mükemmel bir orgazmı, sevmeyi,karşımdakine kıymet vermeyi ,birlikte eğlenmeyi, gülmeyi, seyahat etmeyi hakediyorum. 
Daha çok kazanmayı, daha iyi şartlarda yaşamayı, daha iyi beslenmeyi, mükemmel sağlığı, kusursuz bir vucudu, istediklerimi alma, istediğim yere seyahat etme, orada yaşama imkanını hakediyorum. 
Tekrar edin...Bıkmadan. Her gece. Hergün .
Korkarak, kaçarak, blokaj koyarak yaşanmaz hayat. Yaşanan hayat olmaz 
Kocaman sarıldım size
Sevgimle Maaya Surnem 😊 💚 

Comments

Popular posts from this blog

Yara