SEVİŞMEK
Sevişmenin de türleri vardır. Hadi canım oradan sadece sex var, sevişme ne ki bir de türü olsun diyenleri duyar gibiyim. O öyle değil işte, yanlış öğretmişler size. Sevişmek bir şölen, bir eğlence,bir parti. Sex çarpışan otomobiller ise sevişmek ahtapot. ;)
Saatlerce süren bir eylem sevişmek. Uzattıkça uzatılması gereken bir oyun alanı. İçine her tür fantaziyi alan, ayıp,günah, yasak olmayan bir özgürlük alanı. Kırbaçtan, grup sevişmeye, öpüşmekten,,ısırmaya, yalamaktan tırnakları geçirmeye uzanan bir alan. Bazen kırmızı kurdele, bazen urgan, bazen ayak kelepçesi, jartiyer, papyon, şaplaklar. ..Bitmez yazmakla. İki tarafın, iki partnerin ortak oyun alanı. 
Şimdi bu sevişmenin de türleri var. Bazen temeli sevgiye dayanır.Aşk yoktur, arzu bitmiştir, sevgi vardır bunun sonucu sevişmeyi doğurur. Uzun süreli ilişkilerde olduğu gibi.Arkadaşlık, sevişmek, sevgi,.Arzu temelli sevişme vardır bir de.Canınız çeker o insanı, düşünmekten alıkoyamazsınız kendinizi, sonucu bazen sevişme olur bazende olmaz. Arzunun ve sadece onu istiyor olmanın da nedenleri farklıdır. Belki ruh tamamlayıcısını bulduğunu düşünür yada sever içinde,bazen de vücut seksi bulunur, konuşabildiğini de arzular bazı insanlar. Arzu ile sevişme genelde bunlara dayanır. Aşk ile sevişme vardır. 7 24 düşündüğünüz, saygı ve sevgi ,aşk duyduğunuz insanla sevişmenin hazzı başka neler de vardır. Sevişme tecavüz gibi sert olur arada. Kadın ve erkek sertçe isterler birbirlerini. Küfür de seven vardır, yüzüne tokat isteyen de.
Özetle mahrem alana girdim biraz. Arada bu tür yazılar yazacağım. 
Sevişmek sanattır. Yazın sanatın keyfi bir başkadır! !
:))))Hadi ..

Comments

Popular posts from this blog

Yara