YAĞMUR
Yağmurda yürümek, iç çamaşırlarına kadar ıslanmak yaşamak demektir. Toprak bir başka kokar yağmur yağdığında, yeşil başka bir yeşil olur. Evini sırtına alır çıkar sümüklü böcekler, salyangoz görebiliriz şanslıysak. DEnis görme şansımız varsa o anlarda değişime tanık oluruz her an. Bazen kararır deniz bazen de dalgalar büyür. Sakince beklediği de olur yağmur damlalarını. .Siz tam tempo ile yürürken kaçış yada saklanan insanları görür gülümsersiniz. Eskiden beğendiğiniz bir adamın ne kadar korkak olduğuna tanık olursunuz, birkaç damla yağmurdan kaçarken. Yanınızda sevgiliniz varsa birkez daha şükredin, teşekkür edin o anı yaşama şansınız olduğu için. 
Yanınızda 5 yaşında bir kız çocuğu varsa daha da şanslısınız. Ağzını açıp yakalamaya çalıştığı yağmur zerreleri daha da güzel görünecek gözünüze. Yada ıslansa veya düşse bile gülümsemesi size de daha bir keyif verecek birlikte göreceksiniz yeşilin her tonunu, denizi, bulutların hareketlerini, sümüklü böcekleri. Hayat daha da keyif verecek eğer şikayet etmeyi bırakırsanız, ıslandım diye. 
Yağmur hayattır. Yaşamın devamı, bitkilerin Ve tüm canlıların devamıdır yağmur. Yağmurdan kaçmak aslında hayatta birçok konu ,olay ve deneyimden kaçtığınızı gösterecek önemli bir ipucudur. Kendinizi sakınmanız gerekebilir bazen ama her zaman ve durumda sakınmak biraz hastalıklı bir durumdur. 
Ağaçlar yağmuru bekler, çimenler, çiçekler, kuşlar, dereler; nehirler bekler yağmuru. Güneş kadar gereklidir yağmur. 
Bundan sonra yağmura yakalandığınızda biraz da buradan bakar ve gülümsersiniz belki. Kimbilir hayatınız daha keyifli hale gelir bir gülücükle. 
Keyif alınacak çok "An"var. 
Görebilene 
Görebilmeniz dileğiyle 

Comments

Popular posts from this blog

Yara